Trio M/V bisex, plassex en squirting

He hallo geil koppel. Ik zou eens een trio willen doen met een "open minded" koppel. Mijn naam en profiel zeggen al veel. Ik ben dol op plassex. Hoe meer hoe beter, maar dat hoeft uiteraard niet. Ik word enorm geil van kaal, of tot een minimum getrimd. Ben ook nog eens bi-curieus, dus zou het enorm opwindend vinden als ik niet alleen haar mag beffen en neuken, maar hem ook heerlijk mag pijpen.

Ik word zo geil van (filmpjes van) koppels die neuken en zij lekker kan spuiten. Dan fantaseer ik er op los hoe ik haar kutje lik terwijl ze geneukt wordt (welke positie maakt dan niet uit), en dan heerlijk in mijn mond spuit. Onderwijl pijp ik zijn harde pik met al dat kutvocht er op, laat jullie verder neuken en herhaal het nog een paar keer. En laat hem klaarkomen op mijn gezicht terwijl ik haar kutje schoon lik.

Uiteraard hem pijpen samen met haar en als je dan ook nog eens met een stijve over ons heen kan plassen is dat helemaal het einde. Dan zou ik ook doorgaan net zolang je niet meer kunt en heftig in ons mondje klaarkomt.

Vanzelfsprekend wel alles zeer hygiënisch (veel mensen vinden plassex niet hygiënisch, mar als je ruim voldoende drinkt is er niks aan de hand). In ieder geval geen bloed, poep, pijn of bdsm.

Hopelijk wordt mijn droom snel geen droom meer :-)
Publicado por Pissdude
há 3 anos
Comentários
2
Por favor, ou para publicar comentários
deze droom heb ik ook lijkt me super geil
Responder
We hebben dezelfde droom mmmmmmmm
Responder