Drága Gazdámnak!

Drága Gazdám!

Arról szeretnék írni, hogy mennyire boldog vagyok, hogy van nekem Gazdám!
Gazdám az utóbbi két hétben teljesen megváltoztatta az életemet, befolyásolja a napjaimat és jelen van minden percemben. Igazi faszimádó kurvaként gyakran gondolok Gazdám gyönyörű faszára, amit Gazdám kegyeskedett nekem megmutatni.
Ilyenkor szinte azonnal nedves lesz a mocskos kis pinám és ösztönösen kinyitom kissé a számat is, mert minden lyukam arra vágyik, hogy befogadja és kényeztesse ezt a faszt! Másra mondjuk amúgy sem vagyok jó azon kívül, hogy fasszal legyek teletömve, Gazdám fasza viszont az első és egyetlen, amire mostanában vágyom! Vágyom arra, hogy hogy lássam az arcom előtt meredezni, hogy hozzám érjen, hogy érezzem és mélyen beszívhassam az illatát, hogy megnyalogathassam, megcsókolhassam alázatosan és vágyom arra, hogy aztán birtokba vegyen és belém nyomuljon erőszakosan és önzőn, a saját élvezetét keresve. Vágyom arra, hogy felnyársalja a pinámat és a seggemet, durván és fájdalmasan, hogy csak egy nyögdécselő tárgy legyek Gazdám alatt. Vágyom arra, hogy Gazdám a hajamba markolva egyetlen mozdulattal húzza rá a fejemet a faszára, hogy a torkomra hatoljon és öklendezve, fuldokolva szeretném átadni magam Gazdám örömének, félájultan, kínlódva, de alázatos boldogsággal! Teljes elfogadással viszonyulok Gazdámhoz, számomra ajándék, ha Gazdám megajándékoz a testnedveivel. Örömmel nyitom nagyra a számat, ha Gazdám bele akar köpni, kitárom minden nyílásomat Gazdám gecijének, ami a legnagyobb jutalom számomra, mert ez Gazdám élvezetének bizonyítéka. Örömmel tartom a számban Gazdám gecijét, hogy minél tovább élvezhessem az ízét és boldogan nyelem le utána, ha Gazdám megengedi.
A pofám természetesen ürítő edénynek is használható, ami azt jelenti, hogy Gazdámnak a használatom után nem kell kimennie a wc-re. A számban tartva pihentetheti a faszát Gazdám, miután belém élvezett és ha éppen pisálnia kell, akkor úgy használ, mint egy piszoárt. Az utolsó cseppig le fogom nyelni Gazdám pisáját, mert az ugyanakkora jutalom számomra, mint amikor Gazdám isteni spermáját élvezhetem!
Boldog vagyok, hogy van nekem a Gazdám, mert gátlástalan kurvát nevel belőlem és van valaki, akivel megoszthatom a legtitkosabb gondolataimat is … és tudom most már, hogy ezek nagy része valósággá is válik. Ez persze kibaszott ciki lesz nekem, de ez most már az életem része és hozzá kell szoknom ahhoz, hogy a kurvaságnak ára van.
Publicado por MyLordsSubslut
há 6 anos
Comentários
3
Por favor, ou para publicar comentários
Ez igazán jól hangzik. Remélem majd sokan élvezhetik legalább a látványt ahogy a Gazdád faszát imádod.
Responder
Makinyalom
Ó, hogy pisiltesselek meg te kis rabszolga, szólj, ha lesz fordított nap. :stuck_out_tongue_winking_eye: :grinning:
Responder
fistlover2
Gazdád egy mázlista!
Responder